Vi söker cafépersonal

Frågor om tjänsten besvaras av föreståndare Therese Larsson på 0510-301290
Ansökan skickas till info@skogshyddan.org.

Om Skogshyddan

Skogshyddans Café har utvecklats från sommarcafé mot att vara öppet året runt. Vi har öppet sju dagar i veckan, med undantag för vissa helger. Skogshyddan är en väl etablerad och unikt vacker plats i stadsnära område. Skogshyddan är en mötesplats för människor i alla åldrar, i sällskap och ensamma. Vårt uppdrag är att skapa en god måltidsupplevelse för dem som kommer till oss. Det är en helt alkohol- och drogfri miljö.
Skogshyddan drivs av Missionskyrkan i Lidköping, som ibland har verksamhet på plats i form av exempelvis sommargudstjänster, minnesstunder och ungdomssamlingar. 

Vi söker en serviceinriktad, positiv och engagerad person för arbete i vårt café. Arbetstiderna varierar under året och inkluderar kvällar och helger. Du behöver kunna ta tag i både stort och smått för att skapa en god miljö för gäster både inom- och utomhus. Vi kan ha många gäster som besöker oss samtidigt och du behöver därför kunna hantera stress.

Arbetsuppgifterna inkluderar bakning, matförberedelse, försäljning, kassahantering och mottagande av beställningar samt disk och annat köksarbete.

Tjänsten är en timanställning på ca 30 timmar i veckan med tillträde snarast.

Kvalifikationer: Det är önskvärt men inte nödvändigt att du har erfarenhet av café- och restaurangbranschen.

Personliga egenskaper:
Serviceinriktad
Ansvarstagande
Flexibel