Vi söker vakmästare

Frågor om tjänsten besvaras av Arne Bergvall 070-912 95 44.
Ansökan skickas till Arne Bergvall på arne.bergvall@gmail.com.

Om Skogshyddan

Skogshyddans Café har utvecklats från sommarcafé mot att vara öppet året runt. Vi har öppet sju dagar i veckan, med undantag för vissa helger. Skogshyddan är en väl etablerad och unikt vacker plats i stadsnära område. Skogshyddan är en mötesplats för människor i alla åldrar, i sällskap och ensamma. Vårt uppdrag är att skapa en god måltidsupplevelse för dem som kommer till oss. Det är en helt alkohol- och drogfri miljö.
Skogshyddan drivs av Missionskyrkan i Lidköping, som ibland har verksamhet på plats i form av exempelvis sommargudstjänster, minnesstunder och ungdomssamlingar. 

Vi söker en person med erfarenhet av park- och fastighetsskötsel som också har god social kompetens och är smidig i mötet med människor. 

Som vaktmästare ansvarar du för den dagliga skötseln av fastigheter och park/gräsmattor som innehåller caférörelse med minigolf.

Vi tror att du är en positiv person som har lätt att samarbeta med personal i alla åldrar. Du har förståelse för ekonomi, gillar ordning och, inte minst, brinner för att hålla park och fastighet fräscha. Kännedom om café- och restaurangrörelse uppskattas. Allt för att kunna sätta kunden i fokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% av en heltid med tillträde snarast. Du ansvarar mot en styrgrupp, som även är ett stöd i ekonomifrågor och frågor angående park, golfbana och fastighet.

Kvalifikationer:
Dokumenterad erfarenhet av park- och fastighetsskötsel
God förmåga att samarbeta med andra

Personliga egenskaper:
Känsla för trädgårdsarbete
Sinne för ordning och organisation
Öppen, engagerad och intresserad